RESCUE ME (Bryan Adams)

Rescue me from the mire

Whisper words of desire

Rescue me, darling, rescue me

With your arms open wide

Want you here by my side

Come to me, darling, rescue me

When this world's closing in

There's no need to pretend

Set me free, darling, rescue me

I don't wanna let you go

So I'm standing in your way

Paulo Eduardo Cardoso Pereira
Enviado por Paulo Eduardo Cardoso Pereira em 17/10/2022
Reeditado em 28/03/2024
Código do texto: T7629660
Classificação de conteúdo: seguro