Bô
Bô…
Pa kes dia que mar ta bai ta bem
Pa kes verso kum screveb
Pa nha amor de tud ess óne
Pa tud lua e estrela, sol e mar
Trazem um dia de tud kel sodade kbo tem dmim…e mi dbô!
Pa tud kes bracinha terno de lua cheia
Pa tud kes poeta que nôs ê
Pa tud kes bejo finjid, olhar distante
Pa kel paixão que nô ta carregá
Dame um dia de poeta pk nôs tud ê eternos poeta. Com ou sem dor...mas creditá ke ê com muito amor.
Dum kreb a teb ê dôs abraço, um dnôs e ote de kel momento.