Drown

Welcome back!

Drown me so I can forget

Drown me so I can feel

Drown me

So I can suffer this pain inside me

Besmirch all my face

It doesn’t have to be dry

Mess up all my hair

While my face is buried in my pillow

Welcome back, tears!

It’s time for me to cry my eyes out

It’s time to face injustices

But sometimes there’s nothing you can do

Drown me, my dear tears

Maybe then I can escape

Give me a portal to a better world

Give me the keys to go away

Dancker
Enviado por Dancker em 17/01/2016
Código do texto: T5514275
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2016. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.