Mergulhos

Sei que me maltrato,

quando bebo outro gole

e sei que outra vêz me mato.

Talves eu queira mergulhar

noutras diferentes águas,

que agora querem me tomar.

Sei que sempre morro

de tédio, de raiva, de tudo

e acabo pedindo teu socorro.

Sei que me maltrato

e sei que sempre morro

mas, acho que de fato,

nem sei do que corro.