ALLI DIASTAS!
Tha doúme ton ilio na lámpsei
Se álli diástasi
Poú den eísai?
Entós orámatos...
Anankástika ta dákrya na stegnósoun
Den ypaáchei álli lýsi
Zitíste na epistrépsete
Péra apó tin kardiá...
Tha érthoun prosefchés
I afosiosi sas
Zitóntas na dósete
Prostateftikés eviogíes...
Tha boroúsate na epistrépsete
Tha zitoúsa ti synchóresí sas
Dákrya afto gia ména
páo sto pátoma...