Ijo d'Israel - Ladino

By C.J.Maciel

Ladino es tu lingua,

La tierra, basho tu pie,

Es tu derecha i esiedra.

Ijo d'Israel,

A la derecha i esiedra te espandiras,

Mi trusheron d'Espanya a tierras ajenas,

El Dio santo i bendicho temere,

Alegre i orozo al Omnipotente bendizire.

Sefarad, es dulse!

Akodra ki ay kozas ke no se kome,

Honora el Shabat,

Dio te izo pensar,

Dio te izo yorar.

Es dulse tierra, Sefarad,

akompanyandome kon la Yad veHaShem,

Akompanyame, akompanyame, akompanyame!

Dulse tierra,

Ladino, tierra Sefarad, akompanyame,

Lingua de mi famyia.

Veja Também - See also: http://lalyavedeelsekreto.blogspot.com/

Carlos Maciel CJMaciel
Enviado por Carlos Maciel CJMaciel em 30/07/2009
Reeditado em 20/03/2017
Código do texto: T1728384
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2009. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.