יהוה
יהוה
יופי הבריאה כאן עומד לפנינו,
יער ונהר מדברים בשקט קדוש,
יוצרים קשרים נסתרים בין נשמה לחיים,
יודעים את סודות הרוח הנסתרת.
הרים גבוהים ושדות אין קץ,
הולכים דרך שבילים עתיקים ורכים,
היכן שהאדמה והשמיים נפגשים באור,
הרגש הפנימי נפתח ומתעלה.
והרוח נושבת בין אבנים עתיקות,
והלב מרגיש את העוצמה הנסתרת,
ומעל כל הרים ועמקים,
והשקט לוחש את שמו בניגון עדין.
הזמן כאן אינו כמו במקומות אחרים,
המקום חקוק בזכרון נצחי,
החיים מתמזגים עם הרוח והאדמה,
הויה שמיימית מתחברת לתוך הלב.