Qué bo seria
Qué bo sería
Què bo seria el món
si en lloc de construirse bombes
plantem flors
si en lloc de causar dolor
transmetem amor
si els nens poguessin sortir al carrer
i jugar sense por
I es podia banyar sota la pluja
lluirement
el cel només tingués la lluentor del sol
i dels estels
Que l'arc de Sant Martí
amb els seus preciosos colors
ens expliqui els secrets
de tanta bellesa
i podríem entendre
els misteris de l'univers
parlar la llengua dels àngels
i comprendre també la dels animals
i veieu cada somriure
un veritable motiu de felicitat
que bé seria que les persones
que tenen tanta saviesa
no construïssin armes
que causen tristesa
i destrueixen els somnis
peró, solien crear vincles,
vincles que cap arma
mai podria destruir,
perquè serien llaços fets d'amor
Que bo estaria si el món
fos més humanitat
i no només persones,
era més afecte, respecte
més amistat,
més solidaritat
que els cors realment estaven
fets de carn
Que bé que estaria
mirar les muntanyes i creure
que també hi ha un horitzó
i viure simplement sense por del demà
on la guerra mai arribará
amb els ulls plens de somnis
i amb la certesa
de poder-los fer realitat
que podríem vestir com les orquídies
que vesteixen la millor roba del món
Si poguéssim tornar enrere
i aturar el rellotge de la vida
i fer tornar a aquell ésser estimat
en un segon
que bo seria demanar perdó
als qui no estenen la mà
i construir un món de colors
colors que omplien de pau cada cor
i cada llavor plantada
creix
i és un enorme arbre de vida, de pau
i amor!
idioma : Catalan