Sonos

Sonos amores,

Sonos calores,

Sonos gestores,

Sonos clamores,

Sonos ardores,

Sonos dores,

Sonos sentidos,

Sonos evasivos,

Sonos unidos,

Sonos que manam,

Sonos surpreendem,

Sonos ocasionar,

Sonos o que amar,

Sonos o sonolento.

Sonos caminhos,

Sonos sozinhos,

Sonos alevinos,

Sonos opostos.

Sonos corajosos,

Sonos férteis,

Sonos sobrem,

Sonos amam,

Sonos que calma,

Sonos que alma,

Sonos o presente,

Sonos dormentes,

Sonos cálidos.

Sonos o que fiz,

Sonos o que diz,

Sonos que o quis,

Sonos como se ardis,

Sonos como colidem,

Sonos como sentem,

Sonos como omitem,

Sonos o sonolentos,

Sonos os ventos,

Sonos o amor,

Sonos o amado,

Sonos o calmado.

Sonos que urge,

Sonos que mostra,

Sonos que realiza,

Sonos que combate,

Sonos que calma sente,

Sonos que fomente,

Sonos que diferente,

Sonos que somam,

Sonos que unem,

Sonos que mostram,

Sonos que calmam.

Sonos que faz,

Sonos que traz,

Sonos que atrás,

Sonos que falas,

Sonos que calas,

Sonos que indagas,

Sonos que flamas,

Sonos que sonos,

Sonos que adornos,

Sonos que fogem.

Sonos que balizam,

Sonos que fomentam,

Sonos que rudimentar,

Sonos que surpreendem,

Sonos o verso,

Sonos o universo,

Sonos anversos,

Sonos adversos,

Sonos corajosos.

Sonos som entes,

Sonos gentes,

Sonos acalentem,

Sonos diferentes.

Sonos ermitões,

Sonos galvânicos,

Sonos messes,

Sonos preces.

Sonos que untem,

Sonos que combatem,

Sonos que calmas,

Sonos que desatas,

Sonos que iludem,

Sonos que amem,

Sonos que advertem.

Sonos que horas,

Sonos que oras,

Sonos que demoras,

Sonos que ágoras,

Sonos que sementes,

Sonos candentes.

Sonos bons,

Sonos dons,

Sonos sons,

Sonos tons,

Sonos faces.

Sonos disfarces,

Sonos largados,

Sonos oprimidos,

Sonos sentidos.

Sonos o que fazem,

Sonos o que dizem,

Sonos o horizonte.

Sonos que nos comprometem,

Sonos que se vencem.

Sonos bons em cama boa.

Gumer Navarro
Enviado por Gumer Navarro em 03/10/2019
Código do texto: T6760353
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2019. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.