THE FLOWER SKIN

Today

My sensitivity is skin deep...

My feelings for me utter,

My eyes water certificates of modesty...

My heart warms like a candle,

In the lull, overflowing like an ocean

Extended by the acquittal of kindness,

I feel as if floating in the air...

My steps as stones anchored

Homes, record all the time supported...

My arms, raised to the sky,

Thank God for the fruits of existence...

Today... I feel so

Character associated to the heat sensitivity...

My own being ... Home to me and sustains me,

Setting me to paradise of love and peace!

Autor: Valter Pio dos Santos

Ago-2013

Valtin Kbça Dipoeta
Enviado por Valtin Kbça Dipoeta em 24/08/2013
Código do texto: T4449298
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2013. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.