OS SINOS DE BELEM

Nasceu alguém

blem blem Belém,

blem blem,

nasceu alguém.

Blem blem Belem, blem blem blem Belem,

blem blem

Belem, blem

blem Belem,

blem blem

blem blem

J Belem. Belem,

C blem blem

Belem blem blem Belem, blem...

Nasceu alguém

blem blem Belém,

blem blem,

nasceu alguém.