๐ท๐๐๐๐ ๐จ๐๐๐๐(๐ถ ๐ท๐๐๐๐ ๐น๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐๐)
๐ท๐๐๐๐ ๐จ๐๐๐๐(๐ถ ๐ท๐๐๐๐ ๐น๐๐๐, ๐รก๐๐๐๐ ๐๐)
๐ฌ๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐
๐ฎ๐๐๐๐๐, ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐
๐ถ ๐ท๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ด๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐.
๐ฌ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ฌ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐รญ๐๐๐๐, ๐๐๐ ๐๐๐๐๐
๐ผ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐ท๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐รฉ๐
๐ซ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐
๐ ๐ ๐จ๐๐๐๐๐.
๐บ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐
๐ฏ๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐รง๐ ๐ ๐
๐ด๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐รง๐ รฉ ๐๐๐๐๐
๐ซ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐โ