Lágrimas do algoz
A todos que ofendi
A todos que humilhei
Verbal ou fisicamente
A todos que desmenti
A todos que condenei
Privada ou publicamente
A todos que excluí
A todos que violentei
Moral ou materialmente
A todos que feri
A todos que subestimei
Consciente ou inconscientemente
Me arrependi.