Pwotektè
Li renmen ak pureté
San l pa genyen dureté
Li nan tan nature
Li menm fè pati nan redevance
Enperatris nan gentillesse
Gade tout beauté!
Li fè m gen total certitude
Jan l genyen franchise
Li menm ki forteresse
Li pa gen froideur
Li pa negligeante
Li vrèman chic
Pafwa li nan incertitude
Li evite étrangeté
Men li lwen indélicatesse
Li viv nan subtilité
Li pa enterese nan profondeur fènwa
Ni nan fòs courant ka genyen
Li renmen ak légèreté
Pran swen ak grandeur