Bliss

Since our last kiss

What I feel is a bliss

You left me waiting for more

Looking at that closed door

You and I are more than one

We are two separate souls, alone

Close your eyes, open your heart

Let's escape from here, a new start

Flavio Marcondes
Enviado por Flavio Marcondes em 12/06/2024
Reeditado em 12/06/2024
Código do texto: T8084627
Classificação de conteúdo: seguro