๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐พ๐๐๐๐-๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐,
๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐
๐ฟ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐-๐๐, ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ด, ๐ ๐รฃ๐๐ฃ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐รฉ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐
๐พ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐?
๐ฐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐ฟ๐๐๐๐? ๐ณ๐๐๐๐๐รญ๐๐
๐ด ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐?๐ด ๐๐๐ ๐๐๐๐๐?
๐๐๐๐๐๐!
๐ฑ๐๐๐ ๐๐๐ฃ ๐๐๐๐! ๐ณ๐๐๐๐ ๐ ๐รฉ .
๐ผ๐๐, ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐!
๐ด, ๐รฃ๐ ๐๐ ๐๐๐รญ๐๐?๐ฝรฃ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐?
๐๐ ๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐๐๐ !
๐ผ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐?
๐ฝรฃ๐ รฉ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐
๐ฝรฃ๐ รฉ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐รงรฃ๐
๐ผ๐๐ ๐ ๐ช๐ฎ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐?
๐ฝรฃ๐ รฉ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐
๐ผ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ผ๐๐ ๐๐๐รงรฃ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ด๐ !
๐ผ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐รช!
๐พ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐?
๐ป๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐รต๐๐
๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐รงรต๐๐
๐๐๐๐๐๐-๐๐ ๐๐ธโ๐พโ๐ผโ๐๐๐!
#๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐โค๏ธ
#๐ถ๐๐๐๐๐_๐พ๐รญ๐๐๐๐๐