Hati saya berdebar apabila saya melihat Coco saya
Cinta saya di dua menara
Mewakili China dan Malaysia
Sebab tu saya cari
Gadis paling cantik di China
Ia menjadikan penyair Brazil itu bermimpi.
Anda adalah bendera lima bintang saya
Merah, merah sekali warna darah saya
Itu mengalir dalam urat saya untuk saya kagumi dan cintai
Puteri saya Coco dari negara Harimau Asia
Saya tahu anda boleh mendengar saya dengan lagu yang indah ini.
Dunia berputar dan berputar, tetapi saya hanya merasakan kedamaian anda
Apabila anda bercakap dengan saya dan memikat saya
Dengan suara yang lembut dan tenang seperti kecerahan cahaya
Gadis cantik saya Coco, pimpin saya dengan lembut
Dalam cahaya mata awak, saya akan sentiasa menyayangi awak.
Persahabatan kita di Malaysia menggembirakan syurga
Apabila saya melihat Menara Petronas yang terbesar
Saya mengimpikan semua kecantikan anda dicap dalam ketawa
Sebab tu saya tak boleh lupakan awak
Milik saya dan hanya Coco saya, adalah cinta abadi saya.