Det gule håret ditt
Det gule håret ditt
fyll meg med ømhet
Når jeg foreslår meg selv
Om nettene med deg.
Ingenting forandrer skjebnen min
Hvis jeg har deg i livet
Ingenting mister min alder
Ingenting i tide med deg.
Jeg kan ikke neglisjere
Snart. jeg vil være med deg
Holder høyre hånd
Venter på at du skal nærme deg.
Hvis jeg kunne, ville det ikke kommet noe dårlig
Eller ingenting skjer i denne havbrisen
Så jeg venter på at du peker
I det første hjørnet av hjertet mitt.