Twoje żółte włosy
Twoje żółte włosy
Napełnij mnie czułością
Kiedy sugeruję się
Nocami z tobą.
Nic nie zmienia mojego losu
Jeśli mam cię w życiu
Nic nie traci mojego wieku
Nic na czas z tobą.
Nie mogę zaniedbać
Wkrótce. Będę z tobą
trzymając prawą rękę
Czekam, aż się zbliżysz.
Gdybym mógł, nic złego by się nie stało
Albo nic się nie dzieje w tej morskiej bryzie
Więc czekam, aż wskażesz
W pierwszym zakątku mojego serca.