Do chuid gruaige buí
Do chuid gruaige buí
Líon mé le tenderness
Nuair a mholaim mé féin
Sna hoícheanta leat.
Ní athraíonn aon rud mo chinniúint
Má tá tú agam sa saol
Ní dhéanfaidh aon ní chailleann mo aois
Ní dhéanfaidh aon ní in am leat.
Ní féidir liom faillí
Go luath. Beidh mé leat
Do lámh dheas a shealbhú
Ag fanacht leat chun cur chuige.
Dá bhféadfainn ní thiocfadh aon rud dona
Nó ní tharlaíonn aon rud sa ghaoth farraige seo
Mar sin, fanfaidh mé leat a chur in iúl
Sa chéad chúinne de mo chroí.