A sárga hajad
A sárga hajad
gyengédséggel tölt el
Amikor magam javaslom
Veled az éjszakákon.
Semmi sem változtat a sorsomon
Ha ott vagy az életben
Semmi sem veszíti el a koromat
Veled semmi időben.
Nem tudom elhanyagolni
Hamar. veled leszek
fogja a jobb kezét
Várja, hogy közeledjen.
Ha tehetném, semmi rossz nem jönne
Vagy ebben a tengeri szellőben nem történik semmi
Szóval várom, hogy mutasson
Szívem első sarkában.