Je gele haar
Je gele haar
vervul mij met tederheid
Wanneer ik mezelf voorstel
In de nachten met jou.
Niets verandert mijn lot
Als ik jou in het leven heb
Niets verliest mijn leeftijden
Niets op tijd met jou.
Ik kan niet verwaarlozen
Spoedig. ik zal bij je zijn
je rechterhand vasthouden
Wachten tot je dichterbij komt.
Als ik kon, zou er niets ergs komen
Of er gebeurt niets in deze zeebries
Dus ik wacht tot je wijst
In de eerste hoek van mijn hart.