Kou lauoho melemele
Kou lauoho melemele
e hoopiha mai ia'u i ke aloha
Ke manaʻo wau iaʻu iho
I nā pō me ʻoe.
ʻAʻohe mea e hoʻololi i koʻu hopena
Inā loaʻa iaʻu ʻoe i ke ola
ʻAʻohe mea e nalowale i koʻu mau makahiki
ʻAʻohe mea i ka manawa me ʻoe.
ʻAʻole hiki iaʻu ke haʻalele
ʻAʻole koke. ʻO wau pū me ʻoe
e paa ana i kou lima akau
Ke kali nei ʻoe e hoʻokokoke mai.
Inā hiki iaʻu, ʻaʻohe mea ʻino e hiki mai
A i ʻole, ʻaʻohe mea i hiki i kēia makani kai
No laila, e kali au iā ʻoe e kuhikuhi
Ma ke kihi mua o koʻu puʻuwai.