Keltaiset hiuksesi
Keltaiset hiuksesi
täyttää minut arkuudella
Kun ehdotan itseäni
Yöllä kanssasi.
Mikään ei muuta kohtaloani
Jos minulla on sinut elämässä
Mikään ei menetä ikääni
Ei mitään ajoissa kanssasi.
En voi laiminlyödä
Pian. tulen olemaan kanssasi
Pitämällä oikeaa kättäsi
Odottaa sinun lähestymistä.
Jos voisin, ei tulisi mitään pahaa
Tai tässä merituulessa ei tapahdu mitään
Joten odotan, että osoitat
Sydämeni ensimmäisessä nurkassa.