Tvoji rumeni lasje
Tvoji rumeni lasje
napolni me z nežnostjo
Ko se predlagam
V nočeh s teboj.
Nič ne spremeni moje usode
Če te imam v življenju
Nič ne izgubi moje starosti
Pri vas nič pravočasno.
Ne morem zanemariti
Kmalu. bom s teboj
drži tvojo desno roko
Čakam, da se približaš.
Če bi lahko, ne bi prišlo nič slabega
Ali pa se v tem morskem vetriču ne zgodi nič
Torej, počakal bom, da pokažeš
V prvem kotu mojega srca.