Жълтата ти коса
Жълтата ти коса
изпълни ме с нежност
Когато се самопредложа
В нощите с теб.
Нищо не променя съдбата ми
Ако те имам в живота
Нищо не губи възрастта ми
Нищо навреме с теб.
Не мога да пренебрегвам
Скоро. ще бъда с теб
държейки дясната си ръка
Чака да се приближиш.
Ако можех, нищо лошо нямаше да дойде
Или нищо не се случва в този морски бриз
Така че ще чакам да посочиш
В първия ъгъл на сърцето ми.