Flokët e tu të verdhë
Flokët e tu të verdhë
më mbush me butësi
Kur sugjeroj veten
Në netët me ty.
Asgjë nuk e ndryshon fatin tim
Nëse të kam ty në jetë
Asgjë nuk më humbet moshën
Asgjë në kohë me ju.
Nuk mund të neglizhoj
Së shpejti. Unë do të jem me ty
Duke mbajtur dorën e djathtë
Duke pritur që të afroheni.
Nëse do të mundja asgjë e keqe nuk do të vinte
Ose asgjë nuk ndodh në këtë fllad deti
Pra, unë do të pres që ju të tregoni
Në cepin e parë të zemrës sime.