Jou geel hare
Jou geel hare
Vul my met teerheid
Wanneer ek myself voorstel
In die nagte saam met jou.
Niks verander my lot nie
As ek jou in die lewe het
Niks verloor my ouderdom nie
Niks betyds met jou nie.
Ek kan nie afskeep nie
Binnekort. Ek sal by jou wees
Jou regterhand vashou
Wag vir jou om nader te kom.
As ek kon, sou niks sleg kom nie
Of niks gebeur in hierdie seebriesie nie
So, ek sal wag vir jou om te wys
In die eerste hoek van my hart.