Dwie zwrotki na chłodne popołudnia
Całuję twoją twarz rano
Oscylacja ust w ciągu dnia
Nawet jeśli doba ma 24 godziny
Będę kochać, nawet jeśli to będzie 26 godzin
Wszystko jest pochłaniane w wiecznej miłości
Gdzie rozkoszuję się uściskiem z tobą
Jeśli popołudnia są tak zimne w miesiącu
Wolę poranki z dala od dni
Kochanie jest dobre, a bycie kochanym jest lepsze
Zawsze będę twoim chłopakiem