Dhá véarsa ar thráthnóna fuara
Póg mé d'aghaidh ar maidin
Osculating do liopaí sa lá
Fiú má tá an lá 24 uair an chloig
Beidh grá agam fiú má tá sé 26 uair an chloig
Caitear gach rud i ngrá síoraí
Áit is aoibhinn liom gabháil leat
Má bhíonn an tráthnóna chomh fuar sa mhí
Is fearr liom na maidineacha i bhfad ó na laethanta
Is maith an grá agus is fearr grá a bheith agat
Beidh mé i do bhuachaill i gcónaí