Is tú mil mo ghrá
Nuair a labhair tú in aice liom
Mothaím do mhórgacht phearsanta
Scaipeadh i mo chorp
Seo go léir an áilleacht atá agam
In anam na mná milis seo.
Chomh milis le mil tá do phortráid
I áilleacht gach breacadh an lae
Léiriú na Tairisceana sa Dusk
Sin an fáth ba mhaith liom tú go deo.