Piękna róża
to wszystko moja miłość
to cały mój piękny ogród
z kwiatami i różą dla mnie
balsam błądzący w jaśminie
będzie to kolor nieskończonego nieba
będę cię kochać bez ograniczeń
całe piękno każdego płatka
w skrzydle miłości zostaniesz
różowy i daj mi go
na najdoskonalszym przycisku
zawsze będę kochać
ty piękna różo