Rós álainn
is é mo ghrá ar fad é
is é mo ghairdín álainn ar fad é
le bláthanna agus rós dom
balm ar strae i jasmine
beidh sé mar seo dath an spéir gan teorainn
beidh mé grá duit gan teorainneacha
gach áilleacht gach petal
i sciathán an ghrá fanfaidh tú
bándearg agus tabhair dom é
ar an gcnaipe is foirfe
beidh mé grá i gcónaí
tá tú rós álainn