Nu te-ai gândit de două ori
Și a încheiat totul deodată
Chiar și așa, mi-a frânt inima
Aruncându-mi pasiunea
Care a luptat cu emoție.
nu pot sta
În acest loc plin de iluzie
De aceea plec
Cu un motiv bun.
Mi-ai încurcat calea
Mi-a luminat tristetea
A făcut un inel din durerea mea
Întinsă ultima mână
Cerându-mi să mă întorc.
nu pot sta
În acest loc plin de iluzie
De aceea plec
Cu un motiv bun.