Môre sal 'n nuwe dag wees
Middag sal nooit leeg wees nie
Al is my vreugde
Wees net 'n voorrang
Jy is vol allegorie
lief dat die tyd verbygaan
Môre sal 'n nuwe dag wees
'n Dag vol deeg
Miskien met hipochondrie.
Of 'n druppel vreugde
Maar die era gaan om ...
Om te weet ek is meer lief vir jou
Jy verdrink my in jou soen
Bevredig my lieflike siel
In die lewendigheid van daardie soen
Ek raak gewoond aan die kalmte.