Seni buldum
Bütün gün seni aradım
Gladi ve büyük iğneler üzerinde yürüdüm
Dikenlerin ve birkaç kırık camın arasında
Ancak yollarda hiçbir şey bulamadım.
Ayakkabılarının ayak izleri bile
Bu zamanda her şey bile garip görünüyor
Kendimi kaybetmek benim için önemli değil.
benim için en önemli şey sensin
Tek duygunu kucaklamak
Göğsünde taşıdığın huzurda
hayatımda olman her zaman güzel
Ancak bu şekilde, ruhunda dolaşırım.