Znalazłem cię
Szukałem cię cały dzień
Chodziłem na gladi i dużych szpilkach
Wśród cierni i kilku stłuczonych szklanek
Jednak na drogach nic nie znalazłem
Ani śladu twoich butów
W tej chwili nawet wszystko wydaje się dziwne
Nie ma dla mnie znaczenia, że się zatracam
Najważniejszą rzeczą dla mnie jesteś Ty
Obejmując twoje jedyne uczucie
W pokoju, który nosisz w swojej piersi
Zawsze dobrze jest mieć cię w moim życiu
Tylko w ten sposób podróżuję przez twoją duszę.