Megtaláltalak
Egész nap téged kerestelek
Gladin és nagy tűkön sétáltam
Tövisek és több törött pohár között
Az utakon azonban nem találtam semmit
Még a cipőd lábnyomai sem
Ilyenkor még minden furcsának tűnik
Nem számít, hogy elveszítem önmagam
Számomra te vagy a legfontosabb
Ölelni az egyetlen érzésedet
Abban a békében, amit a melledben hordozol
Mindig jó, hogy az életemben vagy
Csak így utazom át a lelkeden.