Ek het jou gevind
Ek soek jou heeldag
Ek het op gladi en groot penne geloop
Tussen dorings en verskeie gebreekte glase
Ek het egter niks op die paaie gekry nie
Nie eers die voetspore van jou skoene nie
Selfs alles lyk vreemd in hierdie tyd
Dit maak nie vir my saak om myself te verloor nie
Die belangrikste ding vir my is jy
Omhels jou enigste gevoel
In die vrede wat jy in jou bors dra
Dit is altyd goed om jou in my lewe te hê
Slegs op hierdie manier reis ek deur jou siel.