Na imprezie dziewczyny
Idę do dziewczyny ze sklepu gumowego
Nie martw się dziewczyno
Nie wymyślaj innego losu
Wszystko złapie się na bucie.
Nadepnij na mnie, ale nie traktuj mnie źle
Poważnie podchodź do swojej miłości, która się narodzi
Tańcz dobrze, tańcz aż do bólu
Uczyń mnie swoim mężczyzną, aż wzejdzie słońce.
Obróć chłopczycę we wszystko i tańcz
I zakochaj się w moim, to jest impreza
Chodz dziewczyno. jesteś moją nadzieją
W pieprzeniu tej imprezy masz brzuch.