Op der Meedchen Partei
Ech ginn an d'Gummigeschäft Meedchen
Maacht Iech keng Suergen Meedchen
Erfannen net en anert Schicksal
Alles wäert alles op de Stiwwel fänken.
Gitt op mech, awer behandelt mech net
Sief eescht iwwer Är Léift déi gebuer gëtt
Danz gutt, danz bis et wéideet
Maacht mir Är männlech bis d'Sonn opkënnt.
Twist Tomboy gutt vun allem an danzen
A falen fir mäin, dëst ass eng Partei
Komm Meedchen. du bass meng Hoffnung
An dëser Partei d'Fick, Dir hutt e Bauch.