Ag cóisir na gcailíní
Tá mé ag dul go dtí an cailín siopa rubair
Ná bí buartha cailín
Ná cumadh cinniúint eile
Beidh gach rud a ghabháil ar an tosaithe.
Céim ar aghaidh, ach ná bíodh drochíde orm
Bí dáiríre faoi do ghrá a rugadh
Damhsa go maith, damhsa go dtí go nimhneach
Déan dom do fear go dtí go dtiocfaidh an ghrian suas.
Twist tomboy maith de gach rud agus rince
Agus titim domsa, is páirtí é seo
Tar ar cailín. is tú mo dhóchas
I fuck an pháirtí seo, tá bolg agat.