στο πάρτι του κοριτσιού
Πάω στο κορίτσι του καουτσούκ
Μην ανησυχείς κορίτσι
Μην εφεύρετε άλλη μοίρα
Όλα θα πιάσουν στην μπότα.
Πάτησε με, αλλά μην με κακομεταχειρίζεσαι
Να είστε σοβαροί για την αγάπη σας που θα γεννηθεί
Χόρεψε καλά, χόρεψε μέχρι να πονέσει
Κάνε με το αρσενικό σου μέχρι να βγει ο ήλιος.
Twist tomboy καλό από όλα και χορό
Και πέσε στα δικά μου, αυτό είναι πάρτι
Ελα κορίτσι μου. είσαι η ελπίδα μου
Σε αυτό το πάρτι, έχεις κοιλιά.