Muza e ëndrrave të mia
Nëse dashuria ime është një mal
Pra, ju jeni alpinisti më i madh
Ngjitja e puthjeve si shteg
Duke ecur në gëzimin tim
Duke përqafuar heshtjen time në vështrim
Me përqafime të forta pa folur
Kërkon kjo perëndeshë e nxehtë lëkundëse
Duke tundur dy universet
Në vijën e horizontit ende thotë
Se gjëja më e përsosur është të martohesh.
Bashkimi i kënaqësive në fund të natës
I djersitur dhe me pastërtinë e dy shpirtrave
Dhe në këtë term të shkurtuar, ju siguroj
Arsyet e bukura të muzës janë të sjellshme
Ngjitja e kësaj lartësie dashuria është tërheqje
Peizazh i përjetësuar në dy zemra
E hijezuar nga cepat e buzëve
Këtu është shtegu juaj më i përsosur i dashurisë
Përdorimi i krahëve të shtypur të shthurur
Më bën delirantë me një buzëqeshje në një natë me hënë.