Die muse van my drome
As my liefde 'n berg is
So jy is die grootste klimmer
Klim die soene soos roete
Wandel in my vreugde
Omhels my stilte in die blik
Met stywe drukkies sonder om te praat
Eis hierdie warm rockende godin
Die twee heelalle skud
Op die horison sê lyn nog
Dat die perfekste ding is om te trou.
Verenig plesier in die dood van die nag
Besweet en met suiwerheid van twee siele
En in hierdie verkorte term, verseker ek jou
Die muse se pragtige redes is vriendelik
Om hierdie hoogte te klim is liefde aantrekkingskrag
Landskap verewig in twee harte
Geskakeer deur die hoeke van die lippe
Hier is jou mees perfekte liefdesroete
Gebruik van promiskue drukvlerke
Dit maak my waansinnig met 'n glimlag op 'n maanverligte nag.