Lambada dans et bebeğim

 

 

Gel Aşkım! Bu lambada dans et

O gelir! Kısa, hafif adımlarla

İleri geri beni doğru götürür

Kalçanızı sola ve sağa sallayın

Vücudu salla, prensesimi salla

Kolsuz bluzun içinde güzel görünüyorsun

Göbek tamamen dışarıda olacak şekilde düşük kesim.

 

Kısa etekle gerçekten çok güzelsin

Ve bu sürtünmede çok iyi biliyorsun

Dizleri ileri geri bükmek

Beni çok daha fazla aşık ediyorsun

Çılgın ve senin için çok çılgın, tanrıçam

Modası asla geçmeyen lambadayı dans ettirin

Kısa, hafif adımlarla seni istiyorum.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 20/03/2023
Código do texto: T7744343
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.