Tancuj tu lambadu, zlato
Pojď má lásko! Tančete tuto lambadu
On přichází! S krátkými, lehkými kroky
Tam a zpět mě bere správně
Kývejte boky doleva a doprava
Zatřes tělem, zatřes mou princeznou
V halence bez rukávů vypadáš krásně
Nízký střih s bříškem úplně ven.
V té krátké sukni jsi opravdu krásná
A v tomhle rubu to moc dobře znáte
Ohýbání kolen tam a zpět
Díky tobě jsem mnohem víc zamilovaný
Bláznivé a velmi bláznivé do tebe, moje bohyně
Zatančete si lambadu, která nikdy nevyjde z módy
Krátkými, lehkými kroky tě chci.