त्यो लाम्बाडा नाच्नुहोस्, बच्चा
आउ मेरो माया ! यो लाम्बाडा नाच्नुहोस्
उहाँ आउनुहुन्छ! छोटो, हल्का चरणहरू संग
अगाडि र पछाडि मलाई सही लैजान्छ
आफ्नो कम्मर बायाँ र दायाँ घुमाउनुहोस्
शरीर हल्लाउनुहोस्, मेरी राजकुमारी हल्लाउनुहोस्
स्लिभलेस ब्लाउजमा तिमी सुन्दर देखिन्छौ
सबै बाटो बाहिर पेट संग कम कट।
छोटो स्कर्टमा तपाई साँच्चै सुन्दर हुनुहुन्छ
र यो रब रब मा तपाईलाई राम्रोसँग थाहा छ
घुँडालाई अगाडि र पछाडि झुकाउने
तिमीले मलाई धेरै मायामा पार्छौ
पागल र तिम्रो बारेमा धेरै पागल, मेरी देवी
त्यो लाम्बाडा नाच्नुहोस् जुन कहिल्यै स्टाइल बाहिर हुँदैन
छोटो, हल्का कदमहरू संग, म तिमीलाई चाहन्छु।