Danz déi Lambada, Puppelchen
Komm meng Léift! Danz dës Lambada
Hien kënnt! Mat kuerzen, liichte Schrëtt
Hin an hier hëlt mech richteg
Schwéngt Är Hëfte lénks a riets
Schütt de Kierper, rëselt meng Prinzessin
Dir kuckt schéin an der Ärmloser Blouse
Niddereg geschnidden mam Bauch ganz eraus.
Dir sidd wierklech schéin am kuerzen Rock
An an dësem reiwen reift Dir ganz gutt
Biegen d'Knéien zréck a vir
Dir maacht mech sou vill méi verléift
Verréckt a ganz verréckt iwwer dech, meng Gëttin
Danz déi Lambada déi ni aus Stil geet
Mat kuerzen, liichte Schrëtt wëll ech dech.