Táncold azt a lambadát, bébi
Gyere szerelmem! Táncold ezt a lambadát
Ő jön! Rövid, könnyű lépésekkel
Oda-vissza viszi jobbra
Fordítsa a csípőjét jobbra-balra
Rázza meg a testet, rázza meg hercegnőmet
Gyönyörűen nézel ki az ujjatlan blúzban
Alacsony vágás, a has egészen kifelé.
Nagyon szép vagy a rövid szoknyában
És ezt a dörzsölést nagyon jól tudod
A térd hajlítása előre-hátra
Sokkal szerelmesebbé teszel engem
Őrült és nagyon megőrült érted, istennőm
Táncold azt a lambadát, amely soha nem megy ki a divatból
Rövid, könnyű lépésekkel akarlak téged.